At være sund i både krop og psyke, kræver at have opmærksomhed og fokus på din din fysiske tilstand som vedrører motion og bevægelse. I lige så høj grad er din mentale og psykiske tilstand afgørende for dit velbefindende.

Overordnet er der 3 vigtige områder som vi må fokusere på, når vi vil have et sundt og langt liv. Det er vores kost, søvn og smil!
Ernæring er en vigtig men alt for overset faktor, for vores helbred og velbefindende. Det vi skal leve af er jo temmelig vigtigt, eftersom det er brændstof til det menneskelige maskineri. Grus i maskineriet eller sygdom, opstår når vores immunforsvar ikke er optimalt og på et tidspunkt så flyder bægeret over.

Søvn er  meget vigtigere end man sådan går rundt og forestiller sig. Vi regenerer  kroppen og bearbejder mentalt under søvnen, ligesom vi også udskiller forskellige nødvendige signalstoffer. De fleste mennesker får alt for lidt søvn.

Vores humør bliver påvirket af både manglende sund ernæring og manglende søvn. Får man ikke dét, så daler humøret og man kan ende med en depression. Smil og latter påvirker vores metaboliske system og det hele griber ind i hinanden. Kost, søvn, smil og fred i hjertet!