Profil

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan mennesket er indrettet, både fysisk og mentalt.

Det hele menneske er så fantastisk indrettet, alle de funktioner der har forbindelse med hinanden, og som er en del af et endnu større hele, forbundet med naturens cyklus.
Det er til stadighed, en kilde til nye opdagelser, fascinerende og unikt i sin enkelhed.

Min interesse blev endnu større og mere målrettet , da jeg blev uddannet sygehjælper fra Herlev Central skole i 1980. Gennem mit arbejde på hospitalet, med kræftpatienter, fik jeg god indsigt og erfaring omkring menneskers skrøbelighed, men også deres enorme styrker.

239217722

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og set mange sider, af både den menneskelige natur og samfundets forskeligheder.
Jeg går ind for økologi, og er overbevist om, at alt hvad kroppen har brug for, findes i naturen. Sund ernæring og forskellige kost holdninger har jeg selvstuderet, gennem flere år.

Jeg elsker at rejse og har været i flere spændende lande, som Indien, Afrika, og Kina. Jeg har været på studierejse og rygsækrejse, som er min foretrukne rejseform, så jeg kommer tæt på den lokale befolkning. Det er menneskerne, deres levevis og mentalitet der interesserer mig.

Interessen er vokset og det har ført til flere uddannelser indenfor sundhed i krop og psyke:

Fysiurgisk Massør 2003 fra Ali el Samma skole i Roskilde. Hypnoterapeut 2005 fra Hypnoseinstituttet og flere overbygninger fra Hypnoseskolen ved bodil Møberg. Akupunktør 2005 fra Roskilde Nada Akupunktur skole. Theta Healing 2006 og derefter rigtig mange mindre kurser som Metamorfhic og EFT. Senest i 2012 har jeg taget en uddannelse i Meta Medicin.