Hverdagens traumer, dem har vi alle!

Du tænker måske at det er noget voldsomt, som efter en ulykke, en alvorlig sygdom eller et overfald. Det kunne være at blive påkørt af en anden bil og få et piskesmæld, at miste sin mor eller blive udsat for et voldeligt overgreb?

Men vi oplever alle at have hverdagstraumer, det er simpelthen en del af livet.

Du har måske oplevet at falde over en træstub og slå dig til blods, blive overfuset af din chef, set dit barnebarn blive revset, opdaget at din ægtefælde var utro og så videre, alle disse oplevelser som efterlader os i chok, sorg, angst og bekymring.

Det er alt sammen små som store traumer, som kan sætte sig til sygdom som nogle gange bliver kroniske.

Der er altid et traume bag enhver lidelse, akut eller kronisk.

Oplevelser som efterlader en følelse, måske sorg, vrede, ensomhed, væmmelse eller frygt.

Traumer kan helbredes så du kan blive fri og få fred i dit hjerte!

Vi har et unikt immunforsvar som kan klare de påvirkninger vi får ind i vores indre miljø og vores sind er også i stand til at heale vores følelser, hvis altså de får de rette betingelser.

Jeg benytter mig ofte af  kroppens sprog når jeg behandler mine klienter. Jeg spørger simpelthen hvad kroppen har brug for, at der bliver healet. Jeg taler direkte til klientens underbevidsthed og bruger også muskeltest, for at få kroppens recept. Vi kommer hele vejen rundt omkring kost, motion, søvn og tanker.

Når følelserne omkring et traume bliver forløst og klienten får genopdaget sine iboende ressourcer, responderer kroppen og kan begynde at heale sig selv.

Som traumespecialist har jeg oplevet mange traumer opløses og set resultatet af klienternes forandring, fra smerte til glæde, taknemmelighed og fred i deres hjerte!