Skab det liv du ønsker

Vær din egen lykkesmed –

Kvaliteten af dit humør, er lig med kvaliteten af din hverdag og de beslutninger du træffer. Det er ikke begivenhederne der påvirker dit humør, men hvordan du vælger at forholde dig til dem.

Hvordan vælger du dit humør, hvordan skaber du arbejdsglæde, øger præstationer, træffer beslutninger og flytter grænser, hvordan hæver du baren og skaber resultater, hvad skal der til for at nå dit mål?

Hvad forhindrer dig i, allerede nu, at have opnået din drøm, ændret din adfærd, fundet en kæreste, have opnået dit vægttab, at opleve glæde og være i mål?

På kurset vil du opdage dine egne indre ressourcer, kvaliteter, styrke, energi og hele fundamentet, for din succes. Du vil få en forståelse af, hvor du begrænser dig selv, men i endnu højere grad, vil du kende dine muligheder.
Find dine livsværdier, det der bremser dig og det der motiverer dig. Ønsker du at forbedre dit selvværd, din økonomi eller dine evner?

Uanset hvad du gerne vil opnå, vil du her få nogle meget stærke redskaber, som øger dine muligheder, for at skabe den tilværelse du ønsker og den bedste udgave af dig selv.

  • Du vil sandsynligvis træffe en ny eller stærkere beslutning.
  • Du vil få indsigter til at skabe fornyet energi og engagement.
  • Opdage nye værktøjer, der vil forbedre dine tiltag nu og i fremtiden.
  • Se mulighederne for at skabe din egen positive hverdag.
  • Opleve din egen skaberevne og manifestere din drøm.
  • Blive et gladere og bedre menneske.
  • Skabe dit eget ønskeliv!

Der undervises og trænes i sindets magiske evner, tankens kraft og sprogets magt samt selvhypnose. Vi anvender teknikker fra EFT og kinesiologi. Du vil få forståelse for loven om tiltrækning og hvordan du anvender den i din hverdag.

Du vil på dette 2 dages kursus hurtigt opnå større glæde og forbedrede resultater.

Pris: Kr. 1650,- incl. The, Kaffe & Kursusmaterialer.