Metamorphic – Mini workshop

Metamorphic betyder forvandling!

En meget blid & nænsom behandling på fødder, hænder og hoved.

Langs indersiden af foden repræsenteres vores fostertilstand, fra undfangelse til fødsel. Ved blid massage/berøring aktiveres det parasympatiske system, og forløser de forskellige livsperioders problematikker. Metamorphic betyder forvandling

Behandlingen virker dybt afstressende, den aktiverer din egen livsenergi og din livskraft, som hjælper dig, med at give slip på eventuelle modstande og gå efter dét, du har lyst til. Metamorphic er specielt velegnet til afbalancering af harmonien i krop, sind og ånd. Denne nye energi giver plads til at sindet kan give slip, på de psykiske blokeringer, som ligger lagret i hukommelsen.

Efterhånden som sindet bliver lettere, bliver der plads til nye sider af personligheden og til at genopdage og udvikle nye ressourcer, samtidig med at, intuitionen skærpes. Behandleren er katalysator for modtagerens livskraft og behandlingen hjælper til at ændre uhensigtsmæssige handle- & reaktions-mønstre, forløse og opbygge energi.

På workshoppen bliver du introduceret til teorien og filosofien bag teknikken – og naturligvis øvelse i selve teknikken.

Velegnet som familiemassage, lad også børnene lære teknikken!

Pris pr. deltager kr. 300,- (incl. kaffe og the)