A.L.T Ansigtsløft – Mini workshop

Akutryk – “Ansigtsløft uden kniv”

Med fingertryks-massage kan du stramme din hud, glatte rynker ud og give ansigtet ny glød, og du behøver ikke andet end dine egne hænder. Programmet bygger på det faktum, at muskler altid kan trænes op til at blive strammere og fylde mere uden kunstige påvirkninger.

Mange bruger timer på at træne kroppen, men glemmer ansigtet, som mere end noget andet røber vores sindstilstand, personlighed og levevis.
Tænk på, hvordan du ser ud, når du er glad – og tænk på, at et godt og frisk udseende som Tænk på, hvordan du ser ud, når du er glad – og tænk på, at et godt og frisk udseende som oftest er forbundet med både fysisk og psykisk velvære. Vigtige faktorer som søvn, spise-, drikke- og rygevaner – viser sig på godt og ondt.

Vigtige faktorer som søvn, spise-, drikke- og rygevaner – viser sig på godt og ondt.

Alderen spiller også ind, men har du også en stresset hverdag og mange spekulationer, sætter det sig i ansigtet. Den sunde levevis med god søvn, masser af vand og nærende kost, er en forudsætning for et sundt udseende og en klar og frisk hud. Men hvis du vil gøre en ekstra indsats for at bevare et frisk og livfuldt ansigt, er Akutryk en effektiv metode til at forynge og stramme ansigtet op.

Pris pr. deltager kr. 300,- (incl. the, kaffe og materialer)