Kurser, Workshops & foredrag

Et levende og engageret kursus eller foredrag, der beriger – og rykker !

Jeg kommer gerne ud til skoler, foreninger, firmaer, klubber eller andre forsamlinger. Både foredrag, workshops og kurser, tilrettelægges efter den aktuelle målgruppe. Emnerne kan omhandle alt, indenfor det der har med os mennesker at gøre.

F.eks. Kommunikation – Spiseforstyrrelser – Mobning – Sprogets magt – Stress -Spiritualitet – Loven om tiltrækningskraften, energi, vaner, motivation.. m.m

Har I selv et emne eller et tema, sammensætter jeg kurset eller foredraget ud fra jeres ønsker.

Jeg holder foredrag omkring alle de emner som der afholdes kurser og workshops i. Hvis I ikke lige ser et emne, som svarer til det I forestiller jer, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg kan tilrettelægge et foredrag, som vil passe til jeres anledning og formål.

Jeg kan også arrangere en privat eller arbejdsrelateret workshop eller et lille “gå hjem møde”. Alle møder kan arrangeres dag eller aften.

Jeg afholder løbende kurser i mental træning: “Glad i krop og psyke” – “The Healing Code” og “Mindfulness”

Uanset hvad du gerne vil opnå, vil du her lære om universets love og dine muligheder for at skabe den tilværelse du ønsker og den bedste udgave af dig selv.

Jeg kan også arrangere en privat workshop eller et lille “gå hjem møde” 
Alle møder kan arrangeres dag eller aften. Er I min. 5 personer, der ønsker en workshop, så ring og lad os snakke om det..