Klientudtalelser

Jeg  anbefaler på det varmeste et forløb hos Rhina. Min datter på 9 år, havde meget svært ved at koncentrere sig og var i det hele taget meget pyldret. Hun ville ikke i skole og problemerne tog til. Efter forløbet hos Rhina, fik jeg en rolig og glad pige hjem fra skole hver dag. Jeg fik øjnene op for min datters problemer, nogle sundere kost tiltag jeg kunne implementere og værktøjer til at skabe gode rutiner til en positiv hverdag.  Tak Rhina!

Carina A.

Det er virkelig noget af en forvandling der er sket, jeg har stadig svært ved at  fatte det, men jeg er dig dybt taknemmelig. Mit traume var ved at æde mig op og da jeg kom til Klinik Rhina, fungerede  jeg meget dårligt både privat og på jobbet.  Nu er der lyspunkter hver eneste dag!

Kasper O.

 

Hej skønne Rhina. Tusind tak for din hjælp og super gode behandling. Jeg sover meget godt nu, uden stress, bekymring eller nogen form for uro. Du er så dygtig – endnu en gang tusind Tak!

Jahmilla.

 

Hvor er det vildt – Jeg har fået et helt andet barn!  Da jeg kom til dig med min søn og bad om hjælp til hans socialangst, hang han i mine skørter og ville ikke være ude med kammerater, ville ikke i skole og var i det hele taget en sky og forsigtig dreng. Nu er han ude og lege hver dag, cykler selv til skole og har sovet hos en skolekammerat for første gang. Han er blevet mere   udadvendt og meget gladere. Du har mine varmeste anbefalinger Rhina!

Ilse B.

 

Kære Rhina, jeg vil lige give dig en tilbagemelding, for det går rigtig godt nu. Min stress er under kontrol og jeg er så småt i gang med mit arbejde. Jeg får sovet og er i langt bedre humør. Du har på kort tid givet mig mere end jeg hidtil har opnået andre steder. Det er med glæde at jeg tænker på mit forløb hos dig.

Adda S.

 

Jeg vil til enhver tid anbefale at få et forløb hos Rhina, hvis man mangler selvværd og har brug for at   få styr på følelserne. Jeg fik nye indsigter og kan nu se at jeg har en helt anden tilgang til mine relationer, hvilket også har hjulpet mig til mindre jalousi og vrede. Rhina er rolig, empatisk og nem at snakke med.

Anton K.

 

Mange tak Rhina, du har været en fantastisk hjælp, i min kamp mod angsten som var så invaliderende for mig. Du kan noget ganske særlig med din varme og dybe indsigt. De gode værktøjer du gav mig, er virkelig nyttige i min hverdag og dem bruger jeg også sammen med mine børn.

Birgitte M.