Hypnoterapi

Hypnoterapi er nu en ofte anvendt behandlingsform, fordi den er hurtig og effektiv, til ændring af enhver adfærd. Der opnås hurtigt gode og varige resultater, der er støttende for det aktuelle emne.

Jeg anvender NLP, hypnose, regressionsterapi (incl. tidligere liv) energiarbejde, mentaltræning, coaching og healing af indre barn.

Hypnose er en meget velegnet behandlingsform til børn. (selvværd, sengevædning, koncentration, mobning m.m)

HYPNOSE

er en tilstand af koncentreret opmærksomhed, en dyb afslappet tilstand, hvor der skabes større adgang til ubevidste ressourcer. Hver dag bringes vi helt naturligt i denne tilstand, nemlig når vi falder i staver eller dagdrømmer. Hypnose er en meget behagelig og effektiv behandling til ændring af de fleste problemstillinger, hvor det ubevidste sind åbner adgang til mange insigter og er modtagelig for positive forslag.

NLP

(neuro lingvistisk psykologi) er en effektiv, praktisk og moderne form for psykologi. Det er en viden om hvordan vores nervesystem kommunikerer med sindet og fortolker oplevelser med billeder, lyde og kropsfornemmelser. NLP er et effektivt værktøj som hjælper dig til at få kontakt til ressourcer der støtter dig og skaber forandringer der giver dig nye muligheder.

Psykiske og fysiske problemer

Opstår sjældent spontant og ud af ingenting. Der er altid en årsag til problemet og årsagen skal ofte findes i negative følelser og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, som er skabt i fortiden.

I dag véd vi, at følelser påvirker helbred og udseende, derfor er det også forståeligt at mange problemer som overvægt/undervægt, allergi, eksem m.m. er udtryk for følelser, der er gemt i kroppen.

Ved at bruge NLP i en hypnotisk tilstand, kan man hurtigt og effektivt fjerne blokeringer og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre. Man kan i stedet skabe en ressourcefuld tilstand, der er mere hensigtsmæssig.

Coachingen er nu meget nemmere og vil føre dig sikkert i mål.