Børn og Unge

Børn og unge kan have brug for professionel hjælp til:

  • Traumer
  • ADHD
  • Sengevædning
  • Neglebidning
  • Stammen
  • Uro og manglende koncentration
  • Seperationsangst
  • Præstationsangst
  • Selvværd

og i øvrigt meget af dét, voksne søger hjælp til.

En tidlig indsats vil betyde at de får en kortere behandlingsperiode, og mindsker risikoen for at tage problemet med sig ind i sin voksen alder.

Børn og unge mennesker giver glæde og er livsbekræftende, de vil gerne skabe forandringer og hjælper gerne til. Derfor er det en fornøjelse at arbejde med deres problemer. Det er en af mine kæpheste, at viderebringe min viden om deres egne evner, til at skabe forandring og livsglæde, at styrke deres selvopfattelse så de kan opbygge et passende selvværd.

Børn og unge har en fabelagtig fantasi, og vil gerne lege og udforske, de har ikke så mange fordomme og har derfor nemt ved at komme i hypnose og arbejder naturligt med problemet. Deres ubevidste og bevidste sind er ikke så skarpt opdelt endnu, hvilket betyder at det er nemmere at skabe positive forandringer i deres underbevidsthed.

Jeg har deltaget på et videregående kursus i hypnose for børn på Hypnoseskolen, hvilket har givet mig en vifte af ekstra teknikker rettet mod børn i alle aldre.

Jeg har ligeledes taget videregående kursus i specialpædagoisk børnemassage, hvilket kan hjælpe mange børn med motoriske problemer, men også i forbindelse med psykiske traumer, fordi alt psykisk udtrykker sig gennem kroppen. Nogle gange slipper traumet gennem terapi og andre gange skal der også en fysisk forløsning til. På det fysiske plan kan man observere mavepine, hovedpine og neglebidning. På det psykiske viser der sig måske som indesluttethed, vrede, nervøsitet og rødmen, angst for at forlade forældrene og søvnløshed.

Inden terapi sessionen som varer ca. 1 time, vil jeg sammen med den ene af forældrene, gennemføre et interview, uden barnets tilstedeværelse.

Barnet er alene sammen med mig under selve sessionen og jeg har naturligvis også tavshedspligt ved behandling af barnet. Efter Sessionen vil jeg give en generel information, og evt. nogle enkle forslag, så forældrene kan støtte barnet under behandlingsforløbet.

Behandlingerne gennemføres med interval på ca.1 uge og der skal min. 3 sessioner til, alt efter hvilket problem det drejer sig om, men det taler vi nærmere om.

Fra barnet er 6 år kan man arbejde med det i hypnose, tidligere bliver det gennem leg.

Jeg glæder mig til at hjælpe dit barn til en bedre livskvalitet.