Motivation og præstationer

Ved hjælp af mental træning og hypnose kan sindet programeres til at sætte dig i den stemning, den tilstand, hvor du yder mest.

Selvværd er en vigtig faktor der er i spil når man skal præstere noget. Den måde du tænker på kan være af afgørende betydning for resultatet.
Det er ikke altid vi helt er klar over hvad det er der motiverer os, får os i gang og i handling.

Ser du glasset som halv tomt eller halv fyldt, tænker du på resultatet eller vejen til resultatet?

Hvilke historier du fortæller dig selv, er meget afgørende for om du når dét, du sætter dig for, eller om du opgiver inden du når så langt. Mange mennesker er hurtige til at starte en opgave men kører så fast eller opgiver, starter noget nyt men får heller ikke fuldført dette. Vedholdenhed og dét at nå sine resultater kræver et samspil af flere forskellige ting.

At kende dig selv og dine måder at tænke på, din adfærd og de bagved liggende årsager vil hjælpe dig til at nå nogle bedre resultater.

Første skridt til et resultat eller et mål er at vide hvad du ønsker, hvad du vil opnå og hvorfor, hvor vil du hen? ellers vil du aldrig komme frem.

At arbejde med værdier vil give indsigt til hvordan du kan motiveres.

Stærk og parat til Eksamen

Eksamen og prøver er for mange er en forfærdelig tid. Dårligt selvværd eller tidligere dårlige erfaringer blokerer og begrænser, – men sådan behøver det ikke være.

Ved hjælp af NLP teknikker og mental træning, kan du få redskaber til at genopdage glemte ressourcer, styrke hukommelse, koncentration og finde den indre ro som giver overskud og bedre resultater.

Mentaltræning hjælper ved alle former for præstations angst og når det drejer sig om helt unge, er 2-3 behandlinger ofte nok.