Afhænighed og misbrug

Vil du have hjælp til et rygestop

Mange rygere taler om, at de burde holde op med at ryge, men gør det ikke, fordi de er bange for at tage på i vægt, eller at miste de side gevinster der er ved at ryge. Det sociale aspekt og det stærke bånd til de daglige rutiner – men hvad siger en kop kaffe, et glas vin/ øl eller et godt måltid til en ryger, hvis han/hun ikke kan ryge i samvær med dem? INTET !! Alt, som har med rygning at gøre er bare dårlige vaner, som er blevet en automatisk indlært adfærd.

At blive røgfri er en mental proces

Men der findes ikke nogen smutvej for at blive røgfri, man skal være motiveret og stærkt besluttet på sit rygestop – og man skal gøre det for sig selv!Det fysiske ubehag er kun en del af et rygestop, og ikke den egentlige årsag til at de fleste finder det svært at holde op. Når man slipper de begrænsende overbevisninger, er det nemmere at holde op med at ryge, og Hypnose hjælper til at ændre overbevisningen.

Behandlingen

Med hypnose kan du erstatte den dårlige og kostbare vane, med nye og bedre vaner.

Nogle vil måske have brug for særlig støtte mens de er i processen. Her kan jeg anbefale at der gives en kombination af akupunktur og hypnose. På dén måde behandles både den fysiske og mentale afhængighed.

Et Rygestop foregår over 2 sessioner med 14 dages interval.

Samlet pris inklusiv akupunktur kr. 1600,-

Alkohol eller Medicin Afhænighed

Hypnose og Nada Akupunktur er effektivt til udtrapning og forløsning af alle former for afhænighed.

Under hypnose klargøres årsagen til afhængighed og nye resourser og muligheder åbner sig. Ønsker man støtte gennem Nadabehandling er det et særdeles godt supplement, men ikke en nødvendighed.

Man må  påregne op til 6 behandlingssessioner.